Lähetyskulut 5 senttiä/vastaanottaja ja 25€/lähetys

Nyt palvelun avaus vain 99€

Sähköpostimarkkinointi oikein hyödynnettynä lisää myyntiä

SähköpostimarkkinointiKaikille on varmasti tuttua uutiskirjeet ja sähköpostimarkkinointi, niin hyvässä kuin huonossakin. Parhaimmillaan uutiskirjeet tavoittavat juuri ne vastaanottajat jotka haluavat saada tietoa uusista tuotteista, palveluista tai muista heitä kiinnostavista tapahtumista ja näin lisäävät tietoutta yrityksestäsi.

Uutiskirjeillä onkin lakiin sekä hyvään tapaan perustuvia vaatimuksia ja käytäntöjä, joista on hyvä olla tietoinen ennen suuren massapostituksen lähettämistä joka pahimmillaan voi vahingoittaa yrityksen mainetta ja aiheuttaa turhaa negatiivista kritiikkiä esim. keskustelupalstoilla.

Miten uutiskirjepalvelu auttaa minun toimintaani?

Sähköpostimarkkinointi antaa loistavat välineet omien asiakkaiden sekä prospektien yhteydenpitoon ja siitä saatava statistiikka tuo myynnille ja markkinoinnille arvokasta ensikäden tietoa ja suoria myyntiliidejä.

Kun olet lähettänyt viestisi voit siirtyä katsomaan tuloksien kehittymistä reaaliaikaisesti, sitä mukaa kun vastaanottajat viestiä avaavat. Tuloksista näet mm. kuka viestin on avannut, koska ja montako kertaa sekä mitä linkkejä hän on klikannut. Voit myös suodattaa tulokset niin että näet linkkikohtaiset klikkaukset, jolloin tiedät mikä on ollut suosituin asia kirjeessäsi ja ketkä siitä ovat kiinnostuneita. Näin aidosti kiinnostuneiden kontaktointi vaikka puhelimella on helppoa.

uutiskirje-hinnasto


Miksi valita meidät

Palvelulla saavutat lähes 100% toimitusvarmuuden
Sähköpostimarkkinoinnista ei ole mitään hyötyä jos se päätyy vastaanottajan roskapostiin. Uutiskirjepalvelulla saavutat lähes 100% toimitukset suoraan vastaanottajan "saapuneet" kansioon. Lähetät viestisi sitten samantien tai ajastettuna, voit olla varma että se löytää perille. Saat myös sähköpostivahvistuksen lähetetyistä viesteistä.
Helppokäyttöinen palvelu laskee kynnystä käyttää sitä
Jos osaat wordin perusteet, osaat myös käyttää uutiskirjepalvelua! Visuaalisen editorin avulla luot helposti tekstiä ja tuot kuvia. Palvelu toimii nykyaikaisesti "pilvessä" joten mitään ohjelmien asennuksia ei tarvita. Voit käyttää sitä miltä tahansa tietokoneelta jossa on internetyhteys.
Ei kiinteitä kuluja, maksat vain lähetetyistä viesteistä
Älä maksa turhasta! Palvelussa ei ole kiinteitä kuukausikustannuksia, maksat vain lähetetyistä viesteistä, lähetät niitä sitten kuukausittain tai kerran vuodessa. Perinteiseen suorapostitukseen verrattuna uutiskirjepalvelun uutiskirjeet ovat lähes ilmaisia. Eikö olisi myös hyvä tietää mitä kirjeen lähettämisen jälkeen tapahtuu, kuka siitä on oikeasti kiinnostunut? Palvelussa on tarkka vastaanottajaseuranta josta näet reaaliaikaisesti mitä lähetykselle kuuluu.

Hintaesimerkki

1

Lähetyskulut

Uutiskirjeen lähetys 1000 vastaanottajalle maksaa yhteensä 75 euroa. (1000 x 0.05 € + 25 eur.) Tämän laskun saat vain yhden kerran.

Referenssejä

 • Euro Counters
  Uutiskirjeellä tapahtuva yhteydenpito ja uusista tuotteista tiedottaminen on tehostanut toimintaamme ja tuonut uusia myyntiliidejä. Käytämme sitä kuukausittain eri kohderyhmien tiedottamiseen uusista tuotteista ja palveluista.
 • Petrasol
  Erittäin helppo palvelu, jonka viestejä voimme helposti muokata haluamiksemme. Parasta siinä on erittäin tarkka raportointi jonka takia palvelu päihittää perinteisen suorapostituksen mennen tullen, koska aidosti näkee mitä lähetyksen jälkeen oikein tapahtuu.
 • Variantum
  Palvelu auttaa meitä kohdistamaan myyntiä ja markkinointia entistä tehokkaammin. Seuranta antaa myynnillemme erittäin tarkkaa ja arvokasta ensikäden tietoa, ketkä asiakkaamme ovat kiinnostuneita mistäkin palveluistamme.
 • Kuvakirjakauppa
  Palvelun helppokäyttöisyys laskee kynnystä käyttää sitä aktiivisesti. Uutiskirjeiden raportointi toimii todella hyvin eikä ole ollut huolta spämmisuodattimista. Asiakaskontakteissa ja tilauksissa näkyy aina piikki heti postituksen jälkeen.
 • Susanna Katriina
  Uutiskirjeen avulla olen pystynyt tiedottamaan kuluttajia sekä jälleenmyyjiä tehokkaammin uusista tuotteista sekä kampanjoista. Ilmoittautuminen postituslistalle suoraan omilta kotisivuilta on tuonut lisää tuotteistamme kiinnostuneita asiakkaita.