Google hakukonemainonta tuo lisää kävijöitä kotisivuillesi

Kotisivujen löydettävyyttä hakukoneissa voit lisätä maksullisella Google mainonnalla. Jo pienellä panostuksella saat uusia vierailijoita kotisivuillesi ja viestisi löytää uusia vastaanottajia.

Google mainonta perustuu maksettuun mainokseen joka näytetään valittujen hakusanojen tuloksissa. Mainoksen sijainti määräytyy käytössä olevan budjetin ja valitun hakusanan kilpailun mukaan. Parasta google mainonnassa on se että pelkät mainoksen näytöt eivät maksa mitään, veloitus tapahtuu klikkauksista kun hakija klikkaa mainoksessa olevaa linkkiä ja siirtyy kotisivuillesi. Näin siis maksat oikeasti vain niistä tapahtumista kun joku on aidosti siirtynyt kotisivuillesi.

Riippuen tarpeistasi, mainoksia voidaan luoda myös useampia tarkemmin suunnattuja ja ne voidaan ohjata eri sivuille. Näet myös kotisivujen statistiikassa eriteltynä ne kävijät jotka ovat tulleet hakukonemainonnan kautta.

Palvelun käyttöönotto

Palvelun käyttöönotossa suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä tarvittavat mainokset sekä optimoidaan mainokset hakusanojen mukaan. Mediatuki selvittää etukäteen myös erilaisten hakusanojen kuukausittaiset hakumäärät jotta kampanjasta saadaan mahdollisimman tehokas. Mediatuki laskuttaa vain palvelun avauksesta ja mainosten suunnittelusta ja optimoinnista, Google laskuttaa mainostamisesta aiheutuvat kustannukset.

Mainosten klikkauksien hinnat liikkuvat yleensä 30 sentin ja kahden euron välillä per klikkaus, riippuen mainoksen sijainnista sekä valitun hakusanan kilpailusta.

Optimoidut kotisivut tukevat tehokkaasti Google mainontaa

Tehokas kampanja tuo helposti jopa satoja uusia kävijöitä sivuillesi kuukaudessa, joten kannattaa pitää huolta että myös kotisivut on suunniteltu niin että kävijöistä saadaan paras hyöty irti.

Lue lisää tehokkaista kotisivuista
u

Hintaesimerkki

Jo sadan euron kuukausibujetilla saat tuntuvia tuloksia kotisivujen kävijästatistiikkaan. Klikkausten hinta on riippuvainen kilpailusta toimialallasi sekä valitsemillasi hakusanoilla.

Jos keskiarvo on esim. 80 senttiä per klikkaus, tuo tämä 125 uutta vierailijaa sivuillesi kuukausittain. Kotisivujen tehtävänä on sitten pyrkiä hyödyntämään nämä kävijät mahdollisimman tehokkaasti, jotta heistä saataisiin uusia asiakkuuksia.